Hjemmelaget sjokoladepålegg er garantert mye sunnere og jeg tror man blir mer mett av dette, siden det også inneholder svarte bønner – noe du ikke kjenner på hverken smak eller konsistens 🙂
Den er enkel å lage, siden du blander alt sammen i en blender til du har den konsistensen du ønsker.
Dette er en grunnoppskrift. Hvis du vil ha den søtere, smaker du den til med mer honning.
Ønsker du å lage godt brød eller noen rundstykker til, finner du oppskrift her
Dette trenger du:
- 100g peanøttsmør
- 2 bokser med Go Green svarte bønner, skylt og avrent
- 4ss kakaopulver
- 4ss smør eller kokosolje
- 5ss akasiehonning
- 2ts vaniljeekstrakt
- 2ts vaniljesukker
- 1 god klype havsalt
Slik gjør du:
- Ha alt i en blender og kjør til ønsket konsistens. Smak til om du vil ha i mer av noen av ingrediensene. Ha det så over i en krukke med lokk. Oppbevares i kjøleskap.