Om Tones matoppskrifter

Mat skal lages med kjærlighet!

Jeg heter Tone Simensen. Jeg er 1968-modell og bor på Nesodden og jeg elsker å lage mat!

Bakgrunnen for å starte denne matbloggen, er at jeg ønsker å samle alle oppskriftene mine på ett sted, slik at både jeg, ungene mine og andre lett kan finne god inspirasjon.

Jeg har etter hvert blitt mer og mer glad i å lage mat. Hver gang jeg er på en restaurant og får en rett jeg liker ekstra godt, har jeg forsøkt å lage denne i ettertid. Ofte med godt resultat. Finner jeg en oppskrift som ser spennende ut, bruker jeg ofte dette som en basis for min egen matglede og endrer ingredienser til jeg har fått det resultatet jeg ønsker. Jeg bruker nesten aldri en oppskrift slik den fremstår, men som et utgangspunkt og tilsetter/tar vekk det som jeg synes passer. For meg er det veldig viktig å smake mens jeg lager maten. Så har jeg notert ned hva jeg har gjort og det er disse oppskriftene jeg gjerne vil dele her.

Samtidig vil jeg også dele noen oppskrifter som har fulgt meg i alle år. Oppskrifter fra min bestemor og mamma, som betyr mye for meg.

Håper dere får stor glede og inspirasjon av å lage disse rettene, og ikke minst gleden av å lage mat.