Thai kylling med hvitløk og pepper

Thai kylling med hvitløk og pepper

Dette er lettvint middag og veldig god. Proppfull av hvitløk – derav navnet. Tar bare 15 min å lage.
Ønsker du reker eller svin i stedet for kylling, bytter du bare ut kyllingen.
Når det gjelder grønnsakene, kan du ta i den mengden du ønsker å spise. Jeg har tatt utgangspunkt i 1/4 gulrot og lagt til samme mengde av de andre grønnsakene. Ønsker du å bruke andre grønnsaker, går det også an.

Det er viktig at alt er klart før du begynner å lage selve retten.

1 person Forberedelse: 10 min Koketid: 5 min

Ingredienser:

  • 2 ss hvitløk
  • 200 g kylling
  • 1/4 gulrot
  • 1 tomat
  • 1/4 liten løk
  • 0,5 ts svart pepper
  • 1 ss østerssaus
  • 0,5 ts soyasaus
  • 0,5 ts svart soyasaus
  • 0,5 ts brunt sukker

 

Slik gjør du:

  1. Grovhakk hvitløken.
  2. Skrell og del opp gulroten.
  3. Del opp de andre grønnsakene i små biter.
  4. Skjær kyllingen i tynne skiver og ca 2×3 cm store.
  5. Stek hvitløken 1 min i rikelig med olje.
  6. Tilsett kyllingen og stek til ferdig.
  7. Tilsett grønnsakene, salt og pepper.
  8. Tilsett soyasausene og brunt sukker og rør godt i 30 sek.

Serveres med kokt ris og salat. Her kan du også bruke red curry flakes.

ENJOY!!

 

 

Add Comment